La Petite Bastide Le Pré-Claux

Vlakbij het kunstenaars dorpje Seillans ligt ons huis ‘La Petite Bastide’. Een uur van Nice (vliegveld). Drie kwartier van de zee. Huis en locatie is een mix van comfort, luxe, charme en franse lommerige authenticiteit.

Het huis is geheel begane grond zoals veel provancaals gebouwde huis. De stijl is ‘en pierre’, opgebouwd uit dikke muren, grote keien. Arco is niet nodig zomers. Het huis heeft een natuurlijke koelte.

Een ruime keuken met gezellige houten tafel. Koelkast, oven, magnetron en vaatwasser. Als je het halletje in loopt heb je links een badkamer, bad, douche en toilet. Loop verder door en links heb je de rode slaapkamer met uitzicht op het zijterras (westzijde). Rechts van het halletje tref je de later aangebouwde gele kamer. Beiden kamers zijn voor 2 personen. Op de rode kamer in de kast staat een babybedje.

Even terug naar de keuken. Vandaaruit heb je ook heb je toegang tot het terras aan de westkant van het huis.

Onder de grote Franse eik zit je buiten heerlijk tijdens lunch over de velden te turen. Offseason staan er schapen. Aan de rechterkant van het zijterras loop je met een trapje naar het zwembad. Een hek helpt bij het toezicht houden op jonge kinderen, maar is uiteraard nooit vervangend voor het wakend oog van de ouders.

Het zwembad ligt in de zon. De ligbedden ook. En als je verder doorloopt kom je bij ‘het tempeltje’. Een heerlijk rustige koele hoek met een ruim uitzicht op het huis, de tuin, de velden en de bergen in de verte. Als je aan het eind van de dag nog een stukje doorloopt ligt daar de boulebaan voor je klaar.

Vanuit de keuken loop je ook de woonkamer in. Ruime kamer met antiek en modern meubilair. Grote openhaard. Televisie (met nederlandse zender) en stereo instalatie met daarnaast een goed gevulde boekenkast en nostalgische cd’s .Openslaande deuren naar het voorterras. De electrische luivel kan je naar beneden doen als het erg warm is.

Loop je verder door dan kom je in de masterbedroom. De groene slaakamer, ook voor 2 personen. Deze heeft ook een badkamer met douche en toilet en een wasmachine. Deze kamer heeft toegang tot het zijterras aan de oost kant van het huis.

LOCATIE

contact met ons

La Petite Bastide

1054 chemin du PréClaux

83440 SEILLANS

FRANCE 

email: info@kl.nl

Telefoon: +31 6 31743805

Beschikbaarheid

Beschikbaar

Geboekt

M D W D V Z Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31